Árak

Csomagajánlataink

TERÍTÉKEN AZ ÁRAK

Eskövőszervezés árak

Mi is szeretünk mindent pontosan tudni a tervezhetőség miatt és nem szeretjük a végén felmerülő plusz költségeket, meglepetéseket. Ezért alakítottuk ki csomagajánlatainkat, amikkel egyértelműen és tisztán felvázoljuk az adott csomagban szereplő szolgáltatásokat és díjaikat. Így a különböző igényeknek megfelelően mindenki megtalálhatja a neki legszimpatikusabbat és egyértelműen tervezhet vele. Amennyiben különleges és egyedi árszabás szükséges kérjétek személyre szabott árajánlatunkat.

Csomag ajánlataink

Szervezés

170.000Ft
  • 2x találkozó* Dél-dunántúli helyszínek ajánlása Helyszín bejárás 1 alkalommal* Szolgáltatók ajánlása Zenei ajánlások szertartásra Szolgáltatókkal való kapcsolattartás, ügyintézés Folyamatos elérhetőség Teljes forgatókönyv és költségvetés elkészítése

Classic

250.000Ft
  • 5x találkozó* Dél-dunántúli helyszínek ajánlása Helyszín bejárás 1 alkalommal* Szolgáltatók ajánlása, ajánlatok bekérése Esküvő arculatának megtervezése Zenei ajánlások szertartásra Szolgáltatókkal való kapcsolattartás, ügyintézés Folyamatos elérhetőség Teljes forgatókönyv és költségvetés elkészítése Esküvőszervező és aszisztens a nagy napon 12 óra időtartamra

Prémium

470.000Ft
  • Korlátlan találkozó* Dél-dunántúli helyszínek ajánlása Korlátlan helyszín bejárás* Szolgáltatók ajánlása, ajánlatok bekérése Esküvő arculatának megtervezése Zenei ajánlások szertartásra Ajándék ötletek, szokások, ültetés Szolgáltatókkal való kapcsolattartás, ügyintézés, kifizetések Folyamatos elérhetőség Bejelentés hivatalba Teljes forgatókönyv és költségvetés elkészítése Részvétel a szolgáltatókkal való megbeszéléseken Szállás foglalás Grafikai tervezés Esküvői weboldal Gyertya vagy homok öntő szett Esküvőszervező és aszisztens a nagy napon reggeltől igény szerint

*Kaposvár 50 km-es körzetében ingyenes a kiszállás, afelett 70Ft/km

Tanácsadás

Amennyiben magatok szeretnétek megszervezni az esküvőtöket, érdemes igénybe vennetek a tanácsadást, ahol számos kérdésre választ kaphattok így a segítségemmel lényegesen egyszerűbb és simább lehet az oltárig vezető út.

Első 2 óra 20.000 Ft majd minden további megkezdett fél óra 3.000 Ft

Válassz egy mesés esküvői dekorációt is!

Ahhoz, hogy az esküvőtök napján minden tökéletes legyen, elengedhetetlen a hozzátok illő varázslatos látvány és a pazar menyasszonyi csokor!

További igényelhető esküvői szolgáltatásaink

MERT ÍGY TELJES A KÍNÁLAT.

Grafikai tervezés és exkluzív nyomdai szolgáltatás

Kreatív grafikai tervezés, egyedi ötletek és különleges megoldások legyen szó vintage, rusztikus, elegáns, tradícionális, extrém vagy a legkülönlegesebb megjelenésről. Magas minőségű kézműves gyártással akár igazi ritkaságokat készítünk.

Megtekintés

Esküvői weboldal

Ahol egyszerűen informálhatjátok a teljes násznépet az esküvővel kapcsolatos fontos és érdekes tudnivalókról, feltölthetitek életetek képkockáit, megadhattok ajándéklistát, továbbá de nem utolsósorban az esküvővel kapcsolatos teljes kommunikáció egy helyen van.

Megtekintés

Kreatív fotózás

Életetek nagy napját örökítsétek meg páratlan, kreatív képkockákba, amik visszaadják a különleges hangulat varázsát. Három féle csomagajánlatunk lefedi a legextrémebb igényeket is, amik a fantáziák viharába repítenek.

Megtekintés

Kérjétek egyedi, személyreszabott árajánlatunkat. Amennyiben esküvőszervezési csomagjainkkal rendelitek, kedvezményt is biztosítunk.

Esküvői dekoráció

Mivel az általam készített kreatív esküvői dekorációk az ifjú pár stílusát és igényeit tükrözik, ezért mindenképpen egyedi, személyreszabott árat tudunk adni, amihez szükséges, hogy felvegyétek velem a kapcsolatot, amit megtehettek lejjebb az üzenetküldésnél.

Érdeklődjetek vagy kérjetek időpontot,

amennyiben valamelyik ajánlatunkkal kapcsolatban bármi kérdésetek van vagy részletesebb tájékoztatást szeretnétek kapni szolgáltatásainkról, írjátok meg üzenetben és mi hamarosan jelentkezünk.

9 + 1 =