Stílusos Esküvők

Stílusos Esküvők

Válaszd a hozzád illő megjelenést és dekorációt!

ESKÜVŐK EGYSZERŰTŐL
EGÉSZEN 
AZ EXTRAVAGÁNSIG

Esküvők és stílusirányzatok, hogy mindenki megtalálja a hozzá illőt.
Mert fontos, hogy a ti nagy napotok az rólatok szóljon és olyan legyen,
amilyennek megálmodtátok.

Greenery

A kedvenc stílusom, de még csak az idei 2018-as évben kezdett el hódítani. A zöld szín és a legkülönfélébb növényvilág használatával egy teljesen új megvilágítást kap az esküvői dekoráció.


Vintage

Napjaink egyik közkedvelt stílusa, amit a visszafogott, lágy színvilág és az 1920-as évekbeli régies megjelenés jellemez.


Klasszikus

E stílusra a legjellemzőbb, hogy divat és kor független. Az egyszerűség, az elegancia és egyben a természetesség jellemzi. Színvilága is ahogy a megjelenése visszafogott nem hivalkodó.


Elegáns

Ezen stílus kifinomultságát a színek és formák tökéletes harmóniája mellett a luxus határozza meg. Nem függ az aktuális divattól, trendektől.


Rusztikus

A vidéki, egyszerű, természetes megjelenés egyre felkapottabb napjainkban. Látványvilága visszafogott, természetközeli, ami melegséget és otthonosságot sugall.


Provanszi

A földközi tenger partján fekvő, oliva és levendula földjeiről elhíresült Provansz könnyed, családias, vidéki Francia stílus eleganciáját hordozza.


Rokokó

A 18. századot idéző stílust a barokktól díszítetteb, könnyedebb látványvilág jellemzi. Ami teljes pompája mellett egyfajta játékosságot is sugároz.


Barokk

Misztikus megjelenésére az arany díszítések, a fényűzés, földöntúli pompa, mozgalmasság és a tökéletes kidolgozottság jellemző.


Romantikus

Egy meghitt, idillikus hangulatot sugároz a kicsit régies, de ugyanakkor gyönyörű, természetes, egyszerű de mégis gazdag látványvilágával.


Modern

Jó választás, ha egy kifinomult, letisztult, de mégis látványos és előkelő megjelenést szeretnétek. Ez a stílus minimális virágigénnyel is megállja a helyét.


Retro

A retro stílus főbb meghatározója a Pin-up és Rockabilly. A feltűnő élénk, harsány színek, a pöttyös és a csíkos formák kifejezetten látványos megjelenést nyújtanak.


Reneszánsz

Az ujjászületés és bőség korszaka, ami a 14. században indult útnak az akkori Itáliából. Arisztokratikus luxusával mégis emberközeli, telve élettel és vidámsággal.


Steampunk

Egyrészről mint stílus, ami a neoviktoriánus stílusból meríti elemeit, másrészről mint tematika ami egy valós és elképzelt jővőképet vegyít.


Gothic

A rubinvörös, lila, smaragdzöld és a fekete színhasználat egy rejtélyes, misztikus de egyben gazdagságot sugárzó látványvilágot alkot.

Esküvők kreatív fotózással

Az életed egyik legjelentősebb napját nem elég egyszerűen csak megörökíteni!
Lehetőségetek van stílushoz illően koncepcióval
és akár kellékekkel tervezett kreatív fotózásra.

Megtekintés