Szukics Enikő

Szukics Enikő

A világ egyik legszebb szakmájával választottuk egymást. Olyat alkothatok amivel két szerelmes egyik legkülönlegesebb napját tehetem varázslatossá, hogy minden egyes pillanatát tökéletesen át tudják élni. Mert "Ennyi csak, mi tudható: szeretni kell, és szeretve lenni jó."

Hivatásomnak érzem,

hogy a párok “nagy napját” teljes odaadással maximálisan olyanná varázsoljam amilyennek ők megálmodták. Minden egyes esküvőt úgy rendezek, mintha a sajátom lenne. Jó érzéssel tölt el mikor látom az arcokon a gondtalan boldogságot és a felhőtlen örömöt.

Akár mottóm is lehetne, mert eddig mindig így volt. Az általam rendezett esküvőkön minden alkalommal sütött a nap.

A kreatív esküvői dekoráció varázsa

Hogyan lesz az esküvőtök látványa magával ragadó és lenyűgöző?

Megtekintés
A meglepetés ereje,

amikor az ifjú pár megérkezik a mennyegző helyszínére miután összeköttetett az életük és a látvány ami fogadja őket, könnyeket csal a menyasszony szemébe, miközben az ámulat mellett árad belőlük a boldogság, akkor érzem, hogy a sok órányi munka, az ébren töltött éjszakák értékes pillanatokká válnak.

Amire még én sem számítottam,

Repültem örömömben, mikor azt láttam, hogy az ifjú feleség épp eldobná a csokrát, lányok a két kezüket kitárva várják, fotósok sorban készítenék a pillanatról a legjobb képeket, – de engem meglátva, ahogy épp távozom a helyszínről munkám végeztével, – nekem integet!

Az utóhatás,

amikor 1 év után összetalálkozom a párral és meghatódva köszöni meg az ara a munkámat.

  Ezekért a pillanatokért éri meg igazán dolgozni!

Rólam

Gyermekkorom óta érdekelt a természet, a növények, virágok és ezeknek az elrendezése pl. egy szépen megterített asztalon. Ez lett a hobbim, melyet a családi vendéglátás mellett folytattam. Az évek alatt a két hivatás összefolyt, aminek köszönhetően több rendezvényt, köztük számos esküvőt teljes egészében levezényeltem. Így lett belőlem vendéglátós, rendezvényszervezős, dekoros virágkötő, amit több mint 20 éve gyakorlok, tanulok. Tanulok és fejlesztem magam, mert mindig újítani kell!