Esküvői dekoráció

Lenyűgöző
Esküvői Dekoráció

AZ ELBŰVÖLŐ LÁTVÁNYÉRT

A kreatív dekoráció varázsa

Sokan azt gondolják, hogy a látvány a szemnek van. Pedig a látvány a szívünknek szól! Érzéseket kelt bennünk, amik üzeneteket hordoznak magukban. Ezek lehetnek jók, rosszak vagy semlegesek. A látvány stílusán, megjelenésén és színén dől el, hogy milyen érzelmeket ébreszt bennünk. Ezért fontos, hogy odafigyeljetek az esküvőtök kreatív megjelenésére, amivel kifejezhetitek a boldogságotokat, megdobogtathatjátok szeretteitek szívét és nem utolsó sorban varázslatos hangulatban ünnepelhettek!

Stílusos Esküvők

Válaszd a hozzád illő megjelenést és dekorációt!

Megtekintés

Hogyan készül az esküvői dekoráció?

Személyes találkozó

Az első és legfontosabb lépés, hogy személyesen megismerkedjünk és igényeitek felvázolása mellett képet kapjak rólatok és stílusotokról, hogy a személyetek varázsa köszönjön vissza a kialakított esküvői dekoráció minden részletében.

Kreatív dekoráció tervezése

A tervezett helyszín, az elképzelt sílus és színvilág, esetleg a költségvetés figyelembevételével elkezdem megtervezni a dekorációt. Amihez a kapott információk alapján meghatározom a stílushoz illő kellékeket, anyagokat és virágokat.

Látványterv prezentálása

A végleges terveket minden esetben egy dekorált bemutató asztalon prezentálom felétek akár élőben vagy képek formájában, ahol a forma- és színvilág, a stílus valamint az alkalmazott virágok és kellékek összképe látható.

Esküvői helyszín dekorálása

A nagyobb esküvői dekorációk esetében már 1-2 nappal előtte amit lehet kihelyezünk, hogy a mennyegző napján már csak a virág alkotásokkal és hozzájuk kapcsolódó dekorációkkal tudjunk foglalkozni. Így a kihelyezett virágok és zöldek friss pompájukban várják az ifjú párt.

Menyasszonyhoz illő Esküvői csokor

avagy harmóniában az arával!

A Menyasszonyi csokor

Fontos, hogy a csokrod stílusban hozzád illő legyen, amit legalább annyira befolyásolnak a belső jegyeid mint a külső megjelenésed. A magasságod, alkatod, beállítottságod, mind-mind hatással vannak arra, hogy milyen legyen a csokrod a nagy napodon. De még ha éppen pocaklakód van ő is megszablya a csokrod formályát és méretét. Ezért fontos, hogy számos tényezőt szem előtt tartva alkossak kreatív és személyre szabott csokrot, hogy az első pillanattól kezdve a magadénak érezd.

Magas szintű elegancia,

ELÉRHETŐ KÖZELSÉGBEN

Sokan úgy gondolják, hogy a magasra nyúló dekoráció zavaró lehet. Emiatt csak asztal közelí díszítésben gondolkoznak. Ebből adódóan néha minimális esküvői dekoráció kerül az asztalra.

Míg egy magasra nyúló díszítéssel mindamellett, hogy csodálatosan kitölti a hatalmas teret és látványos, nem zavaró a kilátásban. Olyan különleges dekorációval tervezhettek, ami már önmagában is szemet gyönyörködtető.

Greenery,

AZ ÉBREDŐ TERMÉSZET SZÍNE

Egyszerűségével alkotta tündérkertet felidéző páratlan látvány, a zöld futóban néhol előbújó egy-egy fehér vagy halvány színű kis virág és a gyertyák villódzó, lágy, sárgás fehér fénye alkotja meg a hely misztikus varázsát. A legkülönfélébb zöld növények, valamint más és más kiegészítők felhasználásával a variációk lehetősége számtalan. Tökéletes választás ha nem akartok túl sokat költeni a dekorációra vagy természetközeli varázslatos látványt szeretnétek.

KIVÁNCSI VAGY MI LENNE A HOZZÁTOK ILLŐ ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ?

Ha már eldöntöttétek, hogy mikor, milyen, esetleg hol, vagy ha teljes a tanácstalanság és szeretnétek megtalálni a hozzátok illő pazar dekorációt, akkor írjatok bátran.

4 + 1 =