Kreatív fotózás

Kreatívan a fókuszban

KÉPEK FANTÁZIÁVAL KERETEZVE

Ahol a látvány érted van!

Kreatív fotózás

Tedd még különlegesebbé az esküvőd napját és lépj be a fantázia határtalan keretei közé!

Légy a részese egy koncepciónak, ami rád és a stílusodra van megalkotva. Legyen szó egy romantikus provanszi látványról, egy elbűvölő vintage stílusról vagy akár egy valóságtól elrugaszkodott steampunk világról, mi megalkotjuk.

Amiket csak a filmekben láthatsz, az nálunk természetes.

A koncepció alapján megtervezzük valamint kellékek, kiegészítők, látvány- és fénytechnika segítségével kialakítjuk a kívánt stílust és hangulatát, ami lehet akár egy víz alatti fotózás helyszíne is.

De jól gondold meg mit kívánsz, mert nálunk a fantázia világában nincs határ!

Fantáziák viharában

Kreatív fotózás csomagok

A különböző kreatív csomagokkal lehetőséget biztosítunk, hogy megtaláljátok a személyeteknek, igényeiteknek és stílusotoknak legmegfelelőbb fotózást.

Klasszikus Esküvő

Kreatív fotózás vagy hagyományos nevén beállított esküvői fotók. Ezesetben a helyszín választásra, a megfelelő napszakra és a beállításokra helyezzük a hangsúlyt, amit a megvilágítással tehetünk még érdekesebbé. A képekben a kettőtök szerelme, személyisége és stílusa köszön vissza, amit kellő kreativitással fókuszba állítunk, majd a megfelelő utómunkával tökéletesítünk. Igény szerint sminkest és fodrász biztosítunk.

Fantasy Esküvő

Szem előtt tartva az esküvőtök stílusát a kreatív koncepció alapján megtervezünk egy fantáziavilágot amit kellékek, virágok és látványtechnika alkalmazásával megvalósítunk a fotózás helyszínére. Sminkes és fodrász gondoskodik a megjelenésetekről, hogy minden képen a legjobb formát mutassátok. Majd a magas szintű utómunka teszi a képeiteket még különlegesebbé. A teljes fotózás és előkészületek maradandó élményt nyújtanak, amivel még emlékezetesebbé tehetitek a mennyegzőtök napját, ami mindig eszetekbe jut mikor a fantasztikus képeket nézegetitek.

Párhuzamos világ

A “Párhuzamos világ” fotózásán egy teljesen egyedi fantáziavilágban jelenhetsz meg. Ahol a koncepciót rád építjük és igényeid figyelembevételével megalkotjuk a környezetet és látványvilágot. Kiegészítők, kellékek, fodrász, sminkes/maszkmester és stylist a kreatívhoz illő ruhával gondoskodnak a megjelenésedről. Már önmagában a fotózás napja is hatalmas élmény lesz számodra.

Párhuzamos világ

Lepd meg magadat és egyben párodat a különleges képeiddel, ami tökéletes ajándék lehet eskövőre, házzassági évfordulóra, Valentin napra, vagy csak úgy a szerelmed zálogaként.

Ha kérdésed van vagy szeretnél jelentkezni,

örömmel vesszük ha elküldöd üzenetben, mi pedig igyekszünk minél hamarabb válaszolni.

9 + 6 =